In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Georganiseerd vervoer

Deelnemers met een startnummer lager dan 500, hebben zich aangemeld voor het georganiseerd vervoer. Als je een hoger startnummer hebt terwijl je je toch voor het georganiseerd vervoer hebt opgegeven, neem dan even contact met ons op.

Vertrek
Op 20 april vertrekt de bus stipt om 5:30 uur vanaf Slibbroek 1 te Hilvarenbeek. Zorg dat je om 5:00 uur aanwezig bent zodat er nog genoeg tijd is om in te laden. We hebben niet de mogelijkheid te controleren of iedereen aanwezig is voordat we vertrekken, dus ben op tijd! Parkeren is mogelijk bij Sportpark de Roodloop, op slechts 300 meter van het vertrekpunt.

Als je fiets is voorzien van een stuurbordje, kun je hem bij één van de vier vrachtwagencombinaties afgeven aan onze vrijwilligers. Zij zullen de fiets een plek in de oplegger geven. De fietsen worden beschermd d.m.v. kartonnen platen. De trailers zijn gekenmerkt met een letter zodat je in Maastricht bij de juiste trailer kunt gaan staan bij het uitladen.

Nadat je fiets is geladen kun je in één van de bussen plaatsnemen. We vertrekken om 5:30 uur in colonne richting Maastricht.

Aankomst
We verwachten rond 7:30 uur aan te komen op het parkeerterrein P7 van het MECC in Maastricht. Iedere deelnemer kan zijn (rug-)tas, mits voorzien van een polsbandje met startnummer, achterlaten in een daarvoor bestemde trailer, zodat deze mee teruggaat naar Hilvarenbeek.

Nadat de fietsen zijn uitgeladen, kan iedereen op eigen initiatief naar de startlocatie op de Vrijthof rijden. De route krijgen jullie ook in het GPX-bestand en is ongeveer 2,5 km lang.

Aangekomen op de Vrijthof kunnen jullie starten tussen 8:00 en 9:00 uur. Om opstoppingen te voorkomen zal er geen massastart plaatsvinden. Op de Vrijthof zullen overigens toiletten aanwezig zijn.

Annuleren
Heb je je aangemeld voor georganiseerd vervoer, maar heb je besloten toch op eigen gelegenheid naar de startlocatie te komen? We zouden het op prijs stellen als je dit aan ons doorgeeft via administratie@vrijthofvrijthof.nl. Bij voorbaat dank.

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved