In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Vertrek bus en trein

let op: gewijzigde vertrektijden!

Busvervoer

Als je je hebt opgegeven voor het busvervoer vanaf Hilvarenbeek naar de startlocatie in Maastricht, lees onderstaande informatie dan goed door.

Vertrek
Het vertrekmoment van jouw bus is afhankelijk van jouw startwave in Maastricht. Let er op dat je op het aangegeven uiterlijke tijdstip aanwezig bent, zodat er genoeg tijd is om je fiets in te laden en in de bus te stappen. Op en rond het terrein van Van Abeelen APK kan niet geparkeerd worden. Parkeren kan beperkt bij sportpark de Roodloop of bij het parkeerterrein van de voormalige Hispohal. 

Als je fiets is voorzien van een stuurbordje, geef je hem bij één van de hieronder aangegeven trailers af aan onze vrijwilligers. Zij zullen de fiets een plek in de oplegger geven. Voor het vervoer zijn geheel belangeloos vrachtwagencombinaties ter beschikking gesteld door Transportbedrijf Taks van Gils uit Oosterhout, Jos Heeren Transport uit Hilvarenbeek en Reijrink Staalconstructie uit Esbeek. De fietsen worden beschermd d.m.v. kartonnen platen. De trailers zijn gekenmerkt met een code zodat je in Maastricht bij de juiste trailer kunt gaan staan bij het uitladen. Nadat je fiets is geladen kun je in één van de bussen plaatsnemen. We vertrekken volgens onderstaand schema in colonne richting Maastricht.

Hieronder kun je o.a. zien, aan de hand van jouw startwave welke bussen en trailers voor jou bestemd zijn.

startwave uiterlijk aanwezig busnummers trailernummers vertrektijd vanuit Hilvarenbeek
7, 8 en 9  5:15 uur  B1, B2, B3, B4 en B5  T1, T2, T3, T4, T5  5:45 uur
         
 10, 11 en 12  5:35 uur  B6, B7 en B8  T6, T7, T8  6:05 uur

 

Parkeren is mogelijk bij Sportpark de Roodloop, op slechts 300 meter van het vertrekpunt. Op bedrijventerrein Slibbroek is géén mogelijkheid voor parkeren!

Aankomst in Maastricht
De bussen en vrachtwagens rijden tot aan de startlocatie bij De Gashouder in Maastricht. Iedere deelnemer kan zijn (rug-)tas, mits voorzien van een polsbandje met startnummer, achterlaten in een daarvoor bestemde trailer, zodat deze mee teruggaat naar Hilvarenbeek.

Nadat de fietsen zijn uitgeladen, wacht je buiten in de buurt van de ingang van de Gashouder, totdat jouw startwave wordt verzocht om naar binnen te gaan. 

Bij de startlocatie zullen overigens toiletten aanwezig zijn.

Treinvervoer

 De Karel vertrekt om 5:51 uur vanaf station Tilburg Universiteit. Zorg dat je uiterlijk 5:00 uur aanwezig bent, zodat er genoeg tijd is om je fiets in de wagon te laden. Ook in de trein worden de fietsen beschermd met kartonnen platen. De trein brengt jullie naar Centraal Station Maastricht waar jullie om 7:11 uur arriveren. Vanaf hier fietsen jullie 2 km naar de startlocatie bij de Gashouder. De GPX van deze route krijgen jullie toegestuurd. Als je bij de Gashouder aangekomen bent wacht je buiten in de buurt van de ingang, totdat jouw startwave wordt verzocht om naar binnen te gaan. 

Annuleren
Heb je je aangemeld voor georganiseerd vervoer, maar heb je besloten toch op eigen gelegenheid naar de startlocatie te komen? We zouden het op prijs stellen als je dit aan ons doorgeeft via administratie@vrijthofvrijthof.nl. Bij voorbaat dank.

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved