In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Veiligheid tijdens de KWF Vrijthof-Vrijthof bike challenge

De tocht geschied op eigen risico van de deelnemers.

Wij vragen alle deelnemers om alle verkeersregels te respecteren, voor de veiligheid maar ook om zo een bijdrage te leveren aan de positieve beeldvorming van mountainbiken/ATB sport.

Het spreekt voor zich dat alle deelnemers gebruik maken van een ATB waar ze veilig mee de weg op kunnen. Desondanks kan er altijd iets gebeuren waardoor je niet verder kunt. In zo’n situatie kun je de organisatie bellen (zie zone-indeling), daarnaast is er een algemene help-desk die dag.

Als er een andere rijder met pech-onderweg staat zou het fijn zijn als door andere deelnemers geïnformeerd wordt of ze bijstand kunnen verlenen.

Mochten er ernstige medische calamiteiten onderweg zijn, neem dan meteen contact op met de hulpdiensten via 112 en bel daarna met de verantwoordelijke in de zone (zie zone indeling). Bij contact met 112 wordt altijd gevraagd waar je je ergens bevindt. Het is om die reden belangrijk om steeds goed op te letten welk dorp je passeert, zodat je dat aan kunt geven bij een melding.

Bij de verversingsposten zijn faciliteiten om je fiets evt te herstellen. Er is koolhydraatrijke voeding en drank te verkrijgen  van Torq Sport Voeding.

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved