In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Informatie voor de deelnemers van de Kids Challenge

Wat leuk dat je meedoet aan de Kids Challenge; een grote uitdaging! Op deze pagina vind je belangrijke informatie over jouw deelname.

Geld inzamelen voor het KWF

Zoals je weet wordt de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge georganiseerd om geld op te halen. Geld dat wordt gebruikt om te onderzoeken hoe we steeds beter kanker kunnen behandelen. We hopen dat jij ook je steentje hierin wil bijdragen. Hiervoor heb je van ons een eigen profielpagina gekregen. Via www.vrijthofvrijthof.nl/mijn-account kun je hierop een foto van jou zetten en een tekst waarom je meedoet aan de Challenge. Als je de link naar jou profielpagina doorgeeft aan je familie dan zullen de eerste donaties met zekerheid al snel binnenkomen. Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf nog een andere manier verzinnen om geld op te halen. Bijvoorbeeld door koekjes te bakken en te verkopen. Of zelfgemaakt armbandjes te verkopen. Heel veel succes met jouw inzameling!

Startbewijs ophalen

Voor iedere deelnemer en begeleider van de Kids Challenge bereiden wij een starttas voor. Hierin vind je onder andere je eigen stuurbordje met je startnummer. Deze heb je nodig om de Challenge te mogen starten. De tassen kunnen opgehaald worden op dinsdag 19 en woensdag 20 april bij het magazijn van Hagoort aan de Slibbroek 15 in Hilvarenbeek. Mocht het je echt niet lukken om jouw tas dan op te halen, dan kun je jouw tas ook nog op de dag van de Challenge ophalen bij de informatiebalie.

De Challenge

De Kids Challenge bestaat uit 3 afstanden en de deelnemers zijn daarnaast ook nog in kleinere groepjes (waves) ingedeeld.  Je kunt op je profielpagina zien in welke wave je start. Hieronder zie je vanaf welk tijdstip gestart wordt. We houden steeds een paar minuten afstand tussen de verschillende waves. Zorg dat je minstens 15 minuten vóór de aangegeven starttijd aanwezig bent!

afstand starttijd
50 km 12:00
25 km 13:00
15 km 13:30

 

De indeling van de waves en begeleiders vind je in onderstaande documenten:

Navigatie

De groepen die 15 en 25 km rijden, volgen de pijlen die op de route opgehangen zijn. De groep van 50km rijdt op navigatie. Zorg er dus voor dat er in je groep minimaal één persoon met fietsnavigatie is. De routebestanden zijn vanaf de week vóór de Challenge te downloaden van onze site.

Verzorgingsposten

Tijdens de tocht is er een verzorgingspost waar je even op adem kunt komen en iets te eten en te drinken krijgt. Via deze link zie je precies waar de verzorgingspost is.

Live tracking

Via de Vrijthof-Vrijthof Challenge app, kunnen jouw fans jouw live volgen. Download hiervoor de app op je telefoon, koppel je startnummer en activeer de app als je de Challenge start.

Finish

De finish van de Kids Challenge zal natuurlijk op de Vrijthof in Hilvarenbeek zijn. Als bewijs voor jouw prestatie krijg je van ons een mooie herinnering mee. Je kunt je fiets parkeren in onze bewaakte fietsenstalling en dan geniet van een leuke middag op de Vrijthof. In jouw starttas zit ook een knipkaart waarmee je allerlei lekkere dingen kunt halen. 

Vragen?

Als je nog vragen hebt, dan kun je deze sturen naar j.netten@stichtingsamenwijs.nl 

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved