In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Informatie over de Vrijthof-Vrijthof app

Tijdens de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge kun je deelnemers makkelijk volgen via de Sporthive Live app. Je kunt de deelnemers die deze app hebben geinstalleerd live volgen op de kaart en  zo kun je ook inschatten wanneer de deelnemers ongeveer een bepaald punt zullen passeren. Wij raden alle deelnemers aan deze app te downloaden en gebruiken. Hieronder een korte omschrijving van de werking van de app.

Installatie
Via de link onderaan deze pagina kun je de Sporthive Live app van MyLaps downloaden voor zowel Android als IOS-toestellen. Deze app geeft toegang tot meerdere sportevenement, maar als je via de link de app installeert kom je na het openen direct bij de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge uit. Kies daarna voor 'ik ben toeschouwer'. 

Klik vervolgens op 'live tracking' of 'live volgen van deelnemer'. Kies voor 'live volgen deelnemer' en gebruik de zoekfunctie om een deelnemer te volgen. Om de deelnemers die je wil volgen te onthouden, dien je een account aan te maken via je e-mailadres of Facebook.

Een deelnemer kan ervoor kiezen om zich niet te laten volgen, of alleen via een PIN-code. Je moet van deze deelnemer dan de PIN-code krijgen, voordat je kunt volgen.

Houd rekening met het volgende

  • de software denkt in eerste instantie dat iedereen om 8:00 start en zal vanaf dan iedereen op het parcours rijdend laten zien, ook al zijn ze nog niet gestart. Pas als de deelnemer daadwerkelijk op het parcours rijdt komt zijn positie op de kaart overeen met de werkelijkheid;
  • nadat de deelnemer is gestart wordt de positie uitsluitend getoond als deze zich op het parcours bevindt. Als de fietser een bypass-route neemt tussen twee posten, wordt hij of zij dus NIET weergegeven op de kaart.

Links

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved