In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

De organisatie van de KWF Vrijthof-Vrijthof bike challenge

Stichting JAndrea

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt georganiseerd door de Stichting JAndrea. De naam JAndrea is een samensmelting van de namen Jan (vader van Mark en Willem) en Andrea (vrouw van Mark), die beide aan kanker gestorven zijn. Stichting JANdrea is opgericht om activiteiten te organiseren ten behoeve van goede doelen, in eerste instantie het KWF. Op initiatief van Willem van Abeelen (Hilvarenbeek) is een bestuur samengesteld die belast is met de organisatie van de Challenge. Allen hebben persoonlijk ruime ervaring in het rijden van duurtochten op de mountainbike, en ieder heeft daarnaast ook zijn eigen specialisme:  

Willem van Abeelen (voorzitter)

(1980, Hilvarenbeek) Reed 2 x de Merida Dutch Countrycross en daarnaast ook een aantal ATB duurtochten in binnen- en buitenland. Initiator van de challenge. Droeg sponsors aan en zorgde voor contacten met gemeente waar de tocht passeert. 

Kees van Gestel (penningmeester)

(1956, Diessen). Binnen de organisatie is hij de man die oog houdt op de financiële afwikkeling. Kees is een van de oprichters van de WV Diessen, waar hij nog steeds een rol vervult in het uitzetten van de routes. Hij is een fanatiek recreatief fietser die ook in het woonwerkverkeer de fiets niet schuwt.

Jack Harbers (bestuurslid)

(1975, Diessen) nam 1 x deel aan De Merida Dutch Countrycross over de lengte-as van Nederland en heeft zijn garage vol hangen met stuurbordjes die hij overhield aan marathontochten door heel Europa. Hij deed ook ervaring met de atb-duursport bij de Dutch masters (200km). Binnen de organisatie zorgt Jack voor de aanmelding in Hilvarenbeek en het vervoer naar Maastricht en de inrichting van de finishlocatie

Harrie Wenting (bestuurslid)

(1958, Hulsel) deed ervaring in duursport op met combinatie-duursporten als de Dutch Extreme en later ook de Merida Dutch Country Cross. Reed ook ATB duurtochten in Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Binnen de organisatie verzorgt hij de publicaties en info op de website.

Henk Baars (bestuurslid)

(1960 Diessen) reed een aantal jaren als prof bij het veldrijden en werd daar Nederlands en Wereldkampioen (Spanje 1990). Richtte een eigen ATB groep op (Baars Bikers) en reed zelf tientallen ATB duurtochten in het buitenland. Binnen de organisatie verzorgt hij de trainingsadviezen op de website en geeft vanuit zijn eigen zaak ook persoonlijke adviezen als daarom gevraagd wordt.

Aldwin van Gils (bestuurslid)

(1968, Hilvarenbeek) Reed 2 x de Merida Dutch Countrycross en daarnaast ook tientallen ATB duurtochten in het buitenland. Binnen de organisatie leverde hij een bijdrage aan sponsorwerving, het vervoer naar Maastricht en de inrichting van de finishlocatie.

Mark van Abeelen (secretaris)

(1977 Hilvarenbeek). Mark was betrokken bij de begeleiding van de deelnemers aan de Merida Dutch Country Cross.  Hij verzorgt de info en de website en is verantwoordelijk voor juiste registratie van de inschrijvingen. Op 20 april is hij de centrale man in de communicatie.

 

Gegevens Stichting JAndrea

Stichting JAndrea
Jupiterstraat 20
5081TE Hilvarenbeek

administratie@vrijthofvrijthof.nl
KvK: 74351591
RSIN: 859867213

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved