In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Het bestuur van de Stichting JAndrea, de organisator van de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge

Stichting JAndrea

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt georganiseerd door de Stichting JAndrea. De naam JAndrea is een samensmelting van de namen Jan (vader van Mark en Willem) en Andrea (vrouw van Mark), die beide aan kanker gestorven zijn. Stichting JAndrea is opgericht om activiteiten te organiseren ten behoeve van goede doelen, in eerste instantie het KWF. Op initiatief van Willem van Abeelen (Hilvarenbeek) is een bestuur samengesteld die belast is met de organisatie van de Challenge. Allen hebben persoonlijk ruime ervaring in het rijden van duurtochten op de mountainbike, en ieder heeft daarnaast ook zijn eigen specialisme:  

Willem van Abeelen (voorzitter)

(1980, Hilvarenbeek) Voorzitter van stichting JAndrea. Reed 2 x de Merida Dutch Countrycross en daarnaast ook een aantal ATB duurtochten in binnen- en buitenland. Initiator van de challenge. Droeg sponsors aan en zorgde voor contacten met gemeente waar de tocht passeert. Heeft nog tal van ideeën voor de tocht de komende jaren.

 

Voorzitter voor de gehele organisatie en coördinator van commissiegroep
Facilitair & Entertainment; voorzitter@vrijthofvrijthof.nl 

 Ad Aarts (secretaris)

(1962, Berkel-Enschot). Afgelopen jaar nieuw toegevoegd aan het bestuur, nu Secretaris van
stichting JAndrea. Is goed thuis in verzekeringen, op zijn voorstel is er vanaf de tweede editie voor alle
deelnemers een aanvullende verzekering afgesloten. Heeft als taak het verwerven van vergunningen
en toestemmingen in de passerende gemeentes

Coördinator van commissiegroep Route & Sponsoring; secretaris@vrijthofvrijthof.nl

 

 Mark van Abeelen (penningmeester)

(1977, Hilvarenbeek). Is de enige niet-actieve ATB’er in de organisatie. Hij coördineert de inschrijvingen en de info op de website, ook de communicatie met de deelnemers. Op de wedstrijddag is hij hét centrale aanspreekpunt van de challenge vanuit de centrale locatie in Hilvarenbeek.

Penningmeester voor de volledige organisatie: penningmeester@vrijthofvrijthof.nl 

Coördinator van commissiegroep Communicatie & Coordinatie; coordinatie@vrijthofvrijthof.nl

 

Jack Harbers (bestuurslid)

(1975, Diessen) nam deel aan De Merida Dutch Countrycross over de lengte-as van Nederland en heeft zijn garage vol hangen met stuurbordjes die hij overhield aan marathontochten door heel Europa. Hij deed ook ervaring met de atb-duursport bij de Dutch masters (200km). Binnen de organisatie doet jack de aansturing van de kids-challenge en samen met Aldwin voor de inrichting en opbouw van de finishlocatie in Hilvarenbeek. Daarnaast verzorgt hij de PR op de social media.

Harrie Wenting (bestuurslid)

(1958, Hulsel) deed ervaring in duursport op met combinatie-duursporten als de Dutch Extreme en later ook de Merida Dutch Country Cross. Reed ook ATB duurtochten in Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Binnen de organisatie verzorgt hij publicaties in dag- en weekbladen en hij is aanspreekpunt voor alle vrijwilligers.

Henk Baars (bestuurslid)

(1960 Diessen) Reed een aantal jaren als prof bij het veldrijden en werd daar Nederlands en Wereldkampioen (Spanje 1990). Richtte een eigen ATB groep op (Baars Bikers) en reed zelf tientallen ATB duurtochten in het buitenland. Binnen de organisatie verzorgt hij de trainingsadviezen met o.a. meerdere trainingsclincis voorafgaand aan de tocht. Binnen het bestuur verantwoordelijk voor de route.

Aldwin van Gils (bestuurslid)

(1968, Hilvarenbeek) Reed 2 x de Merida Dutch Countrycross en daarnaast ook tientallen ATB duurtochten in het buitenland. Binnen de organisatie werkt hij aan de inrichting van het Vrijthof in Hilvarenbeek en de ontvangst van de deelnemers daar.

 

Gegevens Stichting JAndrea

Stichting JAndrea
Koestraat 9
5081BB Hilvarenbeek

administratie@vrijthofvrijthof.nl
KvK: 74351591
RSIN: 859867213

 

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved