In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Ga jij de uitdaging te voet aan?

In 2022 kunnen naast mountainbikers, ook wandelaars (en eventueel hardlopers) de Challenge aan gaan om zo geld in te zamelen voor het KWF.

De route voor de wandelaars is ongeveer 100 km lang en wordt in 2 dagen afgelegd. Deelnemers kunnen zich uitsluitend als groep aanmelden met een grootte van minimaal 5 en maximaal 15 personen. Wandelaars mogen zich ook in kleinere groepen of individueel aanmelden. Er zal daarna in overleg bekeken worden of er  daaruit grotere teams gevormd zullen worden. In totaal kunnen maximaal  150 wandelaars zich inschrijven.

Wat wordt er geregeld? 
Alle ingeschreven wandelaars krijgen een bijzonder Challenge wandelshirt van Bioracer waarop ieder team zijn eigen logo of spreuk kan laten drukken. Inbegrepen bij het inschrijfgeld is ook het vervoer in de unieke Karel-trein van Tilburg naar Maastricht.. Deze geweldige trein wordt speciaal voor de Challenge-deelnemers ingezet en garandeert een geweldig begin van een bijzonder avontuur. De organisatie zorgt voor een mooie route en natuurlijk een bijzondere aankomst in Hilvarenbeek. Iedere deelnemer en team krijgt een eigen profielpagina op ons platform waarop hij/zij zich kan laten sponsoren.  De start voor de wandelaars is op vrijdagochtend 22 april om 06.00 uur in Maastricht en de aankomst op de volgende dag 's middags in Hilvarenbeek (dezelfde dag als wanneer de fietsers rijden en finishen).

Wat wordt er niet geregeld en dien je zelf te organiseren?
De wandelaars moeten zelf zorgdragen voor hun proviand en overnachtingsmogelijkheid. Eventuele bezemwagen is ook door de deelnemende teams zelf te organiseren. Wel kan de organisatie de verschillende teams met elkaar in contact brengen wanneer men hier de krachten in wil bundelen.

Kunnen estafette-hardlopers ook meedoen?
Estafette-lopers die de afstand in één dag willen lopen kunnen zich ook inschrijven voor de Wandel-Challenge. Voor hen gelden dezelfde voorwaarden als bij de wandelaars, met als enige verschil dat zij de afstand in één dag lopen. Zij kunnen eventueel gebruik maken van het georganiseerd vervoer dat de fietsers naar Maastricht brengt.

Inschrijven
De inschrijving voor de Wandel Challenge is inmiddels officieel gesloten. Wil je desondanks graag meedoen? Stuur een mailtje naar administratie@vrijthofvrijthof.nl. Misschien kunnen we nog iets voor je regelen.

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved