In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Ga jij de uitdaging te voet aan?

In 2022 kunnen naast mountainbikers, ook wandelaars (en eventueel hardlopers) de Challenge aan gaan om zo geld in te zamelen voor het KWF.

De route voor de wandelaars is ongeveer 100 km lang en wordt in 2 dagen afgelegd. Deelnemers kunnen zich uitsluitend als groep aanmelden met een grootte van minimaal 5 en maximaal 15 personen. In kunnen maximaal  150 wandelaars zich inschrijven.

Wat wordt er geregeld?
Alle ingeschreven wandelaars krijgen een bijzonder Challenge wandelshirt van Bioracer waarop ieder team zijn eigen logo of spreuk kan laten drukken. De organisatie zorgt voor een mooie route en natuurlijk een bijzondere aankomst in Hilvarenbeek. Iedere deelnemer en team krijgt een eigen profielpagina op ons platform waarop hij/zij zich kan laten sponsoren.  De start voor de wandelaars zal op vrijdagochtend 22 april in Maastricht plaatsvinden en de aankomst op de volgende dag 's middags in Hilvarenbeek.

Wat moet er zelf geregeld worden?
De wandelaars moeten zelf zorgdragen voor hun proviand en overnachtingsmogelijkheid. Eventuele bezemwagen is ook door de deelnemende teams zelf te organiseren. Wel kan de organisatie de verschillende teams met elkaar in contact brengen wanneer men hier de krachten in wil bundelen.

Kunnen estafette-hardlopers ook meedoen?
Estafette-lopers die de afstand in één dag willen lopen kunnen zich ook inschrijven voor de Wandel-Challenge. Voor hen gelden dezelfde voorwaarden als bij de wandelaars, met als enige verschil dat zij de afstand in één dag lopen.

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved