In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Juich de deelnemers de finish over!

Na maanden van trainen en sponsoren zoeken,  vertrekken de wandelaars op vrijdagochtend 22 april en de fietsers op zaterdagochtend 23 april eindelijk vanuit Maastricht. Maar dan begint het pas echt! Een uitdagend maar schitterende route ligt voor hen.

Als ze dan na vele uren afzien eindelijk de Vrijthof in Hilvarenbeek op komen rijden, is een zeer warm onthaal wel het minste wat ze verdienen. En daar hebben we publiek voor nodig, véél publiek.

We hopen dat alle familie, vrienden, collega's en sponsoren van de fietsers, hen komen aanmoedigen bij hun aankomst in Hilvarenbeek. We gaan zorgen voor een spetterende middag met een lach en een traan. Grote beeldschermen tonen interviews met de deelnemers en live verslagen vanaf het parcours. Volg de progressie van de deelnemers via GPS-tracking en juich ze de kiosk over voordat ze de laatste meters van hun Challenge volbrengen.

De Vrijthof wordt zo ingericht dat alle deelnemers mooi in het zonnetje komen te staan. Er zullen genoeg barretjes en foodtrucks zijn om de middag zeer aangenaam door te brengen. En nadat de laaste deelnemer is gefinished en het uiteindelijk sponsorbedrag voor KWF bekend is gemaakt, maken we er nog een mooie feestavond van, die tot 24:00 uur doorgaat.

We gaan voor een onvergetelijke dag voor deelnemers en toeschouwers!

Zorg dat je erbij bent. Tot dan!

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved