In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Waar kun je de deelnemers aanmoedigen?

Het zal voor de deelnemers een grote stimulans zijn als ze onderweg worden aangemoedigd door vrienden, bekenden en onbekenden. De plekken waar de fietsers stoppen zijn natuurlijk leuk om te bezoeken, maar dankzij de Vrijthof-Vrijthof app kun je ze ook langs de route opwachten, zonder dat je lang hoeft te wachten.

Let op!
Waar je ook gaat kijken, zorg ervoor dat uitsluitend parkeert op plekken waar dat mag, dat je nergens de fietsers en het overige verkeer hindert of in gevaar brengt en dat je niet op plekken komt waar je niet mag komen.

Start
De eerste plek waar je deelnemers kunt aanmoedigen is natuurlijk de startlocatie in Maastricht: de Gashouder. Parkeren kun je vlakbij op de Q-Park (route). De deelnemers starten hier tussen 7:30 en 9:00 uur. De deelnemers hebben een starttijd toegewezen gekregen welke je ook in de Vrijthof-Vrijthof app kunt inzien.

Post 1, Vissers Energy Group Stop
De eerste verzorgingspost waar de fietsers stoppen is na ca 50 km bij het schutterslokaal van Schuttersgilde St Trudo in Opitter (B). (route)

Post 2, LIDL Stop
Na ca. 111 km arriveren de deelnemers bij de tweede verzorgingspost in Luyksgestel. Scouting St. Andries (route) heeft haar blokhut ter beschikking gesteld. Het adres is Wim Nentpad 1 in Luyksgestel. Dit is de enige rustpost die ook door de wandelaars wordt aangedaan. Zij hebben er dan ca 80 km opzitten. 

Post 3, De Brabantse Hei Stop
De derde verzorgingspost wordt aangedaan aan de Brabantse Hei aan  De Luther in Hooge Mierde (route). De deelnemers hebben nu 139 km gefietst en hebben er nog 22 te gaan.

Finish

Na hun lange tocht worden de deelnemers feestelijk onthaald op de Vrijthof in Hilvarenbeek. Dit wíl je meemaken. Ervaar hoe de deelnemers na maandenlange voorbereidingen en oneindige kilometers over het onverharde, eindelijk de Vrijthof op komen fietsen en onder luid applaus door Karin Dirkx en een groot publiek binnengehaald worden. Geniet van de unieke sfeer, de saamhorigheid in het doel dat iedereen nastreeft. Drink een lekker Soigneurtje, eet iets van de foodtrucks. En nadat de laatste deelnemer over de meet is gekomen, starten we met een gezellige afterparty met o.a. een optreden van Leo Alkemade met ban en DJ Daan Geven.

 

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved