In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Waar kun je de deelnemers aanmoedigen?

Het zal voor de deelnemers een grote stimulans zijn als ze onderweg worden aangemoedigd door vrienden, bekenden en onbekenden. De plekken waar de fietsers stoppen zijn natuurlijk leuk om te bezoeken, maar dankzij de Vrijthof-Vrijthof app kun je ze ook langs de route opwachten, zonder dat je lang hoeft te wachten.

Let op!
Waar je ook gaat kijken, zorg ervoor dat uitsluitend parkeert op plekken waar dat mag, dat je nergens de fietsers en het overige verkeer hindert of in gevaar brengt en dat je niet op plekken komt waar je niet mag komen.

Start
De eerste plek waar je deelnemers kunt aanmoedigen is natuurlijk de startlocatie in Maastricht: het Vrijthof. De deelnemers starten hier tussen 8:00 en 9:00 uur. Let op: je mag niet op het Vrijthof parkeren.

Post 1
De eerste verzorgingspost waar de fietsers stoppen is na ca 55 km op het Vrijthof van Bree (B). 

Post 2
Na ca. 102 km arriveren de deelnemers bij de tweede verzorgingspost in Luyksgestel. Scouting St. Andries heeft haar blokhut ter beschikking gesteld. Het adres is Wim Nentpad 1 in Luyksgestel.

Post 3
De derde verzorgingspost wordt aangedaan aan de De Luther 31 in Hooge Mierde. De deelnemers hebben nu 128 km gefietst en hebben er nog 22 te gaan.

Finish

Na 150 km zwoegen worden de deelnemers feestelijk onthaald op de Vrijthof in Hilvarenbeek.

 

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved