In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Vrijthof-Vrijthof Kids Challenge

Tegelijk met de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge, wordt op 20 april 2019 in samenwerking met Stichting Samenwijs Opvang & Onderwijs voor kinderen vanaf 7 jaar een eigen MTB-tocht georganiseerd in de afstanden 15 en 25 km.

Route
De start is aan de Vrijthof in Hilvarenbeek. We vertrekken in kleine groepjes en fietsen onder begeleiding vanaf het Vrijthof in Hilvarenbeek een mooie tocht. Het laatste deel, en dus ook de finish, wordt gedeeld met de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge. Onderweg is er een pauzepost waar de kinderen wat kunnen drinken en eten om het energieniveau weer op peil te krijgen. 

Aanmoedigen
De kinderen hebben naast het trainen voor de Kids Challenge, ook hun best gedaan om sponsoren te vinden. Ze verdienen het dus om aangemoedigd te worden als ze uiteindelijk over de finish komen op de Vrijthof in Hilvarenbeek. Je kunt de deelnemers per groep ook volgen via de Vrijthof-Vrijthof app.

Info voor deelnemers en begeleiders
Op donderdag- en vrijdagavond kun je tussen 19:00 en 21:00 uur je starttas ophalen. Daarin zit o.a. je startnummer en polsbandje. Als je kleding hebt besteld, dan kun je dat dan ook meteen mee krijgen. Als je het dan niet op kunt halen, dan kun je op zaterdagmiddag je starttas in ontvangst nemen aan de info-balie op de Vrijthof. Zorg dat je ruim op tijd bent, zodat je de start niet mist! 

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved