In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Vrijthof-Vrijthof Kids Challenge

Tegelijk met de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge, wordt op 23 april 2022 in samenwerking met Stichting Samenwijs Opvang & Onderwijs voor kinderen vanaf 7 t/m 16 jaar een eigen MTB-tocht georganiseerd in de afstanden 15 en 25  en 50 km.

Route
De start is aan de Vrijthof in Hilvarenbeek. We vertrekken in kleine groepjes en fietsen onder begeleiding vanaf het Vrijthof in Hilvarenbeek een mooie tocht. Het laatste deel, en dus ook de finish, wordt gedeeld met de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge. Onderweg is er een pauzepost waar de kinderen wat kunnen drinken en eten om het energieniveau weer op peil te krijgen. 

De tochten van 15 en 25 km zijn uitgepijlde tochten. Dit betekent dat er langs de route pijlen zijn opgehangen die de richting aangeven. De tocht van 50 km is een GPS tocht. HIervoor is dus in elke groep minimaal één deelnemer of begeleider nodig die fietsnavigatie heeft. 

Begeleiding
De Kids Challenge kan uitsluitend door gaan als er genoeg begeleiders zijn die met de kinderen mee willen fietsen. Dit kunnen ouders, verzorgers zijn, maar ook bijvoorbeeld ooms, tantes, grote broers of zussen. ZIj kunnen zich tegelijk met de inschrijving van de deelnemer aanmelden.

Aanmoedigen
De kinderen hebben naast het trainen voor de Kids Challenge, ook hun best gedaan om sponsoren te vinden. Ze verdienen het dus om aangemoedigd te worden als ze uiteindelijk over de finish komen op de Vrijthof in Hilvarenbeek. Je kunt de deelnemers per groep ook volgen via de Vrijthof-Vrijthof app.

Inschrijven
De Kids Challenge zit inmiddels vol. Inschrijven is daarom niet meer mogelijk. 

Info voor deelnemers en begeleiders
Lees hier de praktische informatie goed door, zodat je goed voorbereid bent.

Vrijthof-Vrijthof kleding
Ook voor de deelnemers van de Kids-Challenge is het mogelijk om in dat gave Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wielershirt te fietsen. Deze is tegen sterk gereduceerd tarief te bestellen op de webshop van Bioracer. Omdat de wielerkleding van Bioracer standaard heel nauwlsluitend is, raden wij aan om een maatje groter dan in de maattabel aangegeven, te bestellen. De webshop is inmiddels gesloten.

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved