In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

27 maart GPS toertocht in Spoordonk (ideaal om gps rijden te oefenen). Inschrijven kan via deze link.

Na de uiterst succesvolle eerste editie van onze GPS MOUNTAINBIKE TOCHT in 2019, gaan we na 2 coronajaren, het dit jaar weer opnieuw organiseren. Het is de ideale voorbereiding op Vrijthof - Vrijthof. U leert weer eens hoe het is om te rijden op GPS. Maar ook kunt u ervaren hoe het is gesteld met uw conditie, om 4 weken later de 150 km goed te kunnen volbrengen. Mocht de tocht i.v.m. eventuele coronaregels niet door kunnen gaan, krijgt u de gps routes toch opgestuurd en kunt u de tocht op eigen gelegenheid, op een willekeurig tijdstip fietsen. Er zal dan uiteraard geen pauzeplaats zijn. De opbrengsten van de tocht gaan ook dit jaar weer geheel naar de strijd tegen kanker. De tocht vindt plaats op zondag 27 maart, start en finish Gasterij De Merode te Spoordonk, maar natuurlijk kunt u de tocht overal oppikken. Starten kunt u tussen 08:00 en 10:00 uur, de pauzeplaats zal geopend zijn vanaf 09.30 tot 14.00 uur, en is geplaatst na 35 en 70 km vanaf de startplaats. Om deel te kunnen nemen moet u zich vooraf inschrijven.

Ook dit jaar kunt u weer kiezen voor een gps-mountainbiketocht van 70 of 105 kilometer. Voor alle duidelijkheid, de tocht is niet uitgepijld en moet op navigatie gereden worden. De routes voor de mountainbike zijn geheel vernieuwd ten opzichte van 2019. Ruim 90% van de route is onverhard en er worden zo goed als geen vaste routepaden aangedaan.

Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt maar € 10,= en komt geheel ten goede aan KWF-SPORRING4LIFE.

Je kunt de prachtige GPS MOUNTAINBIKETOCHT alleen fietsen na voorinschrijving. Dit is mogelijk tot 20 maart. Inschrijven kan heel gemakkelijk.

Ga naar de website Hier vindt u onderaan het artikel een link (winkelmand) om in te schrijven. Ontvangt u direct na inschrijving geen bevestigingsmail, (eventueel in spambox) dan heeft u een ongeldig emailadres ingevuld. U kunt contact opnemen met Het GPS bestand van de te fietsen routes krijgt u een week voor 7 maart per e-mail toegezonden.

Door zich in te schrijven en te betalen, verplicht u zichzelf om zich te houden aan de corona- en verkeersregels tijdens de route. De organisatie is ook niet verantwoordelijk voor eventuele calamiteiten.

Start en finish is bij Gasterij De Merode, Spoordonkseweg 89 in Spoordonk. Starten is mogelijk tussen 08:00 en 10:00 uur. Meer informatie via of

Inschrijven kan via deze link.

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved