In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Hoe kom ik in het bezit van het wielershirt?

Aanleveren logo
Na wat vertraging zullen in de eerste week van januari alle teamcaptains van teams die een eigen logo op het shirt krijgen, een mail van Bioracer. Met deze mail kunnen ze naar de ontwerp-tool van Bioracer gaan om hun ontwerp aan te leveren. Het ontwerp moet passen in een kader van 28 cm breed en 8 cm hoog en mag bestaan uit één of meerdere logo's, teksten of plaatjes. Belangrijk is dat het een vector-bestand is. 

Bestellen shirt
In de eerste helft van januari krijgen alle deelnemers een mail met daarin een link naar de persoonlijk webshop van Bioracer. Daarin kunnen zij hun gratis wieler- of wandelshirt uitkiezen in de juiste maat. 

In de webshop kun je ook aanvullende kleding bestellen, zoals windjacks, broeken etc. Het bestellen van de kleding is niet beperkt tot deelnemers van de Challenge. Een deel van de opbrengst van de kleding komt ook ten goede aan het KWF.

Op dinsdag 19 en woensdag 20 april kun je tussen 19:00 en 21:00 uur jouw starttas met daarin je bestelde kleding en oa je stuurbordje ophalen bij het magazijn van de firma Hagoort aan de Slibbroek 15 in Hilvarenbeek. Als alternatief kun je je starttas op 2 april 'sochtends bij de startlocatie in ontvangst nemen.

Maatvoering
Let er bij het bestellen op dat de maattabel van Bioracer gericht is om de kleding erg nauwzittend te laten passen. Vorige editie hebben tamelijk wat deelnemers zich hierop verkeken en hadden het gevoel dat ze een te klein shirt hadden besteld. Kies daarom bij twijfel voor de grotere variant!

 

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved