In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Hoe kom ik in het bezit van het wielershirt?

Op 10 januari is een mailing naar de deelnemers verstuurd met daarin onder andere de link naar de webshop voor het bestellen van het gratis wielershirt. Dit is mogelijk tot uiterlijk 27 januari, dus stel het bestellen niet uit!

Je vindt de webshop via deze link.

Gebruik voor het inloggen het e-mailadres dat je hebt gebruikt voor het aanmelden bij de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge. Als je de melding krijgt dat je e-mailadres reeds in gebruik is, klik daarn op 'wachtwoord vergeten'. Je krijgt dan een wachtwoord toegestuurd waarmee je kunt inloggen.

In de webshop kun je ook aanvullende kleding bestellen, zoals windjacks, broeken etc. Het bestellen van de kleding is niet beperkt tot deelnemers van de Challenge. Een deel van de opbrengst van de kleding komt ook ten goede aan het KWF.

Op de dag van de Challenge, maar ook op de twee dagen ervoor, kun je je 'startzak' op komen halen. Daarin vind je o.a. je bestelde kleding en je persoonlijke stuurbordje. De exacte locatie en tijden worden nog bekend gemaakt en zijn t.z.t. ook op de website te vinden.

NB De winkel van Henk Baars verkoopt géén Bioracer kleding, dus kun je daar niet proefpassen. Gebruik hiervoor de maattabel in de webshop van Bioracer

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved