In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Waar kan ik als toeschouwer parkeren?

Maastricht
De fieters vertrekken vanuit de Gashouder. Toeschouwers en deelnemers die met eigen vervoer komen kunnen vlakbij parkeren op het Q-Park Frontenpark. Vanuit daar is het 1 minuut op de fiets of te voet minder dan 5 minuten naar de startlocatie.

Post 1, Vissers Energy Group stop
Er is parkeergelegenheid bij deze rustpost, maar houdt rekening met de deelnemers zodat deze een goede doorgang behouden.

Post 2, LIDL stop 
Het scoutinggebouw ligt in het bos en heeft maar weinig parkeergelegenheid. Parkeren kan ook naast het zandpad, maar hou er rekening mee dat de fietsers voldoende en veilige doorgang behouden! 

Post 3, Brabantse Hei stop
Bij de Brabantse Hei zijn parkeerruimtes ingericht voor toeschouwers. Parkeren kan langs de weg (de Luther) is niet toegestaan.. Ook hier goed rekening houden met natuur, overig verkeer en de fietsers.

Hilvarenbeek
Auto's kunnen op de reguliere parkeerplaatsen of in de wijken geparkeerd worden.

Fietsen van toeschouweres kunnen gestald worden naast de kerk, aan de zijde van restaurant Petrus. Deelnemers kunnen hun fiets stallen in de bewaakte stalling aan de andere zijde van de kerk.

De Hoge Zij zal op zaterdag afgesloten zijn. 

Lang het parcours
Wil je de deelnemers aan het parcours aanmoedigen, hou dan altijd rekening met de verkeersregels, de natuur en de overige wegdeelnemers.

 

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved