In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Ophalen startbewijs en wielershirt

Het stuurbordje dat voor iedere deelnemer wordt gemaakt, dient als startbewijs. Zonder stuurbordje mag een deelnemer niet starten.

Voor iedere deelnemer wordt een starttas voorbereid waarin onder andere de volgende zaken te vinden zijn:

  • stuurbordje
  • bestelde wielerkleding
  • nummerbandjes voor pols, fiets en rugzak

Deze starttas kan in ontvangst genomen worden na inlevering van een volledig ingevuld en  ondertekend vrijwaringsbewijs. Zorg ervoor dat je op de dag van de Challenge het stuurbordje aan je fiets en een nummerbandje aan je rugzak en om je pols doet, zodat ten alle tijde duidelijk is welke fiets en rugzak bij welke deelnemer hoort.

Wanneer?

De starttassen kunnen op de volgende momenten opgehaald worden:

  • dinsdagavond 19 april tussen 19:00 en 21:00 uur, locatie: Hagoort Industriële Vloeistoffen, Slibbroek 15 in Hilvarenbeek
  • woensdagavond 20 april tussen 19:00 en 21:00 uur, locatie: Hagoort Industriële Vloeistoffen, Slibbroek 15 in Hilvarenbeek

Let op!

Niet opgehaalde startzakken van fietsers die gekozen hebben voor het busvervoer, kunnen deze bij de vertreklocatie (Van Abeelen APK in Hilvarenbeek) nog in ontvangst nemen. De overige tassen worden naar Maastricht getransporteerd en kunnen daar vanaf 7:00 uur opgehaald worden.

Startzak ophalen voor iemand anders

Als je een startzak ophaalt voor iemand anders, zorg dan dat je de ingevulde en ondertekende vrijwaring van die deelnemer bij je hebt.

downloaden vrijwaringsbewijs

Geen deelnemer, maar wel wielerkleding besteld?

In dat geval kun je ook op 19 en 20 april 's avonds de bestelde kleding ophalen. 

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved