In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Speciale training voor deelnemers

Vrijthof Vrijthof route

Wilt u doelgericht spierkracht versterken of uithoudingsvermogen verbeteren om goed voorbereid aan de start van de Vrijthof Vrijthof te verschijnen. Dagelijks intensief sporten is echt niet nodig om uw conditie te verbeteren. En conditie wordt niet uitsluitend bepaald door het aantal uren op de mountainbike. Natuurlijk vereist dit een specifieke conditie en zal de trainings-arbeid hier ook voor geleverd moeten worden maar bij een regelmatig gebrek aan tijd, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Core stability

Een goede rompstabiliteit voorkomt pijnklachten in het lichaam. Weleens last van uw (onder)rug of nek? U wilt uw houding verbeteren maar u weet niet hoe? Met Core Stability traint u de spieren in uw bekken, buik, rug, nek en schouders, de basis van ons lichaam.

Bijna alle (functionele) bewegingen starten vanuit de buik en/of rug. De spieren hoeven niet heel sterk te zijn, maar juist het uithoudingsvermogen en de coördinatie ervan moeten goed zijn. Dit sluit daarom perfect aan bij de prestatie en duur van uw inspanning voor u tijdens de Vrijthof-Vrijthof route. 

Conditieverbetering
U wilt niet meer zo buiten adem zijn na een inspanning? Uw specifieke conditie kan beter? Dagelijks intensief sporten is echt niet nodig om uw conditie te verbeteren. Voor het opbouwen van conditie is goede begeleiding nodig.

U leert doelgerichte oefeningen beter vol te houden, waardoor uw conditie verbetert. Tevens kunt u deze oefeningen ook in het dagelijks leven toepassen waardoor u fit en vol vertrouwen van start kunt gaan tijdens de Vrijthof Vrijthof route.

 Trainingspakketten

U kunt kiezen uit 3 pakketten in de periode van 8 januari t/m 20 april. 

4 trainingen voor 15,-

8 trainingen voor 30,-

12 trainingen voor 45,-

 

Alleen toegankelijk voor deelnemers aan de Challenge op vertoon van hun deelnamebewijs.

Doorgang bij minimaal 6 deelnemers per groep.

Training op maandag van 19.00 – 20.00 uur. De eerste training begint op 14 januari.

Aanmelden

Meld je aan bij Miel van Berkel via  06-3829 6215 of info@mvbtraining.nl

 

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved