In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

extra voorstelling Peter van de Maas

05-03-2019

Omdat de matinee voorstelling ontzettend snel uitverkocht was, heeft Peter besloten om ook een avondvoorstelling te geven van zijn maratonpraten. Een dubbele maraton dus! De opbrengst van deze avond voorstelling zal ook geheel ten goede komen aan de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge en daarmee aan het KWF. 

Klik hier voor de kaartverkoop voor de avond-voorstelling.

"In deze wereld gun je iedereen een gezond en lang leven", legt Peter zijn drijfveer voor deze bijzonder actie uit. "Helaas is het zo dat een gezond leven niet iedereen gegund is, zo verliezen we nog teveel van onze nasten aan kanker. Ook mijn eigen vrouw kreeg met deze ziekte te maken, godzijdank is ze er goed uitgekomen. Maar er zijn nog veel jonge mensen, die nog een mooi leven voor de boeg hebben, die nog elke dag knokken. Mensen die elke dag een marathon afleggen. Daarom wil ik nu diep gaan, in deze eenmalige actie en ga non-stop vier van mijn buuts spelen."

Het optreden van Peter vindt op zondagmiddag 7 april vanaf 15:00 uur plaats in de Voorste Loop aan de Kleine Voort 4 in Hilvarenbeek. De kaarten kosten € 12,50 per stuk.

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved