In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Inschrijfprocedure

Op 5 november 2021, exact om 20:00 uur, start de inschrijving van de Vrijthof Vrijthof Bike Challenge 2022. Omdat de editie 2019 binnen een uur vol zat, is het aan te raden om dit tijdstip in de agenda te zetten, want vol=vol!

Inschrijfgeld en betaling

Het inschrijfgeld voor de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt binnenkort op deze pagina bekendgemaakt. Het inschrijfgeld wordt  gebruikt om het evenement te organiseren. Als stichting hebben we natuurlijk geen winstoogmerk. We proberen het evenement tegen zo min mogelijk kosten te organiseren en het inschrijfgeld dat overblijft is bestemd voor het KWF. 

Geef bij de inschrijving aan of je gebruik wil maken van georganiseerd vervoer van de finishplaats Hilvarenbeek naar de startlocatie in Maastricht. De kosten hiervan zijn € 15 p.p.

Bij het inschrijfgeld is een uniek en hoogwaardig Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wielershirt van het merk Bioracer inbegrepen. Het gebruik maken van de route en de faciliteiten die daarbij geboden worden, zoals ondersteuning, pechdienst en drie verversingsposten zijn natuurlijk inbegrepen bij de inschrijving. Bij de finish wordt gezorgd voor een natje en een droogje en alle deelnemers krijgen een mooie herinnering mee naar huis.

Het inschrijfgeld dient direct bij inschrijving via iDEAL of Bancontact voldaan te worden.

Inschrijving team

Als (bedrijfs-)team de Challenge aangaan is natuurlijk een geweldige onderneming. Je traint samen, je sleept elkaar er doorheen en gezamelijk haal je geld op voor het goede doel.

Nieuw dit jaar is, dat teams vanaf 5 personen gratis hun eigen logo of naam op het Vrijthof-Vrijthof wielershirt gedrukt kunnen krijgen. Na de Challenge blijft dat een unieke herinnering voor een unieke ervaring.

Om een team in te schrijven moet de team captain eerst een team aanmaken voordat de individuele deelnemers zich kunnen inschrijven en aanmelden bij het team. Selecteer hiervoor de optie ‘ik wil een team aanmelden’.  De team captain kiest dan uit de volgende twee opties:

1. team met gereserveerd aantal leden
De team captain geeft aan hoeveel leden het team heeft en betaalt direct het inschrijfgeld voor dit aantal deelnemers. De plekken voor dit team zijn dan gegarandeerd. De teamleden kunnen zich later inschrijven en hoeven daarbij dan géén inschrijfgeld meer te betalen. 

2. team met onbekend aantal leden
De team captain geeft niet aan hoeveel leden het team heeft en de teamleden betalen bij de individuele inschrijving  hun inschrijfgeld. De afzonderlijke teamleden zijn pas verzekerd van deelname na betaling van hun inschrijfgeld. 

De teamcaptain krijgt een unieke code die hij kan doorsturen aan de teamleden. Bij de inschrijving, maar ook op een later moment kunnen teamleden zich met deze code aansluiten bij het team. Zowel het team als de afzonderlijke teamleden krijgen een eigen sponsorpagina.

Inschrijving deelnemer
Je kunt als deelnemer je individueel inschrijven of aansluiten bij een team. Om je bij een team aan te kunnen melden, heb je de teamcode nodig die je van de team captain kunt krijgen. Na de inschrijving krijg je een persoonlijk sponsorpagina, waarmee je makkelijk sponsorgeld kunnen ophalen. Over een tijdje krijg je van ons een link toegestuurd waarmee je je eigen BIO-RACER wielershirt kunt uitkiezen in de webshop. Ook zullen we je via de mail op de hoogte houden met praktische informatie over de Challenge.

Reservelijst
Mocht op het moment dat je wil inschrijven het deelnemerveld reeds volgeboekt zijn, dan kun je op een reserverlijst geplaatst worden. Stuur hiervoor een mail naar administratie@vrijthofvrijthof.nl. Bij afmeldingen zal de reservelijst in volgorde van aanmelding aangesproken worden.

Sponsoring
Iedere deelnemer en team krijgt een persoonlijke sponsorpagina waarop hij zijn motivatie en profielfoto kan plaatsen. Op deze pagina kun je gesponsord worden. Bij de inschrijfprocedures wordt je gevraagd om je streefbedrag in te vullen voor je persoonlijke sponsoring. Wij zullen je actief coachen om dit bedrag te halen. Deelnemers met de hoogste sponsoropbrengsten kunnen rekenen op een mooie verrassing.

Om je een vliegende start te geven zal onze hoofdsponsor nh1816 de eerste opgehaalde € 6.000 verdubbelen!  Dus als iemand je met € 10,- sponsort, maakt nh1816 daar € 20,- van! Ga dus meteen aan de gang met het werven van sponsoren binnen je netwerk.

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved