In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Wat kun je bij aankomst op de Vrijthof in Hilvarenbeek verwachten?

Na 150 km zwoegen op de pedalen willen we er voor jullie een memorabele aankomst van maken in Hilvarenbeek. We verklappen natuurlijk nog niet alles, maar willen jullie wel alvast een tipje van de sluier bieden.

Finish
Bij de finish staat Patty Pitt jullie op de podiumtruck op te wachten om jullie binnen te halen. Je kunt er echter ook voor kiezen om niet over de podium truck te rijden. Vlak ervoor staat een splitsing. Volg echter altijd de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op.

Fotomoment
Na de finish hebben we naast de kiosk een speciale plek ingericht om je prestatie op foto te vereeuwigen. Onze vrijwilligers nemen graag even je camera over om dit moment op de gevoelige plaat te vereeuwigen.

Fietsenstalling
Op de Vrijthof is een bewaakte fietsenstalling voor de deelnemers. Je polsbandje en stuurbordje identificeren je als eigenaar van de fiets; dus blijf deze dragen.

Pasta
Na de finish wacht jullie ook een lekkere bord pasta, aangeboden door Geronimo. Hiervoor vind je een tegoedbon in je starttas.

Rugzak
Op de Hoge Zij, vlakbij het gemeentehuis, staat de trailer met alle rugzakken. Na vertoning van je polsbandje, krijg je daar je rugzak terug.

Toilet
Bij de oude Linde vind je toiletwagen met wasbakken waar je je kunt opfrissen.

en verder
We hopen op een goede opkomst van toeschouwers en daarmee een gezellige sfeer waar iedereen deelnemer enthousiast de finish over wordt gejuichd. Blijf dus lekker op de Vrijthof en geniet met je fietsmaten en sponsors na van een speciale dag.

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved