In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

GPS MTB Tocht 24 maart

Om de Vrijthof–Vrijthof Bike Challenge te ondersteunen organiseren een aantal Spoordonkse en Reijrink Bikers, onder de vlag van Dorpscafé Spoordonk, op 24 maart 2019 voor alle sportieve fietsers een uitdagende GPS MOUNTAINBIKE TOCHT. Je kunt kiezen voor een tocht van 70 of 100 kilometer. Dit alles vindt plaats in een uitgestrekt natuurgebied vanuit Spoordonk richting België. Ruim 90% van de route is onverhard en er worden zo goed als geen vaste routepaden aangedaan. Onderweg zal er na iedere 35 km een goed verzorgde pauzeplaats aanwezig zijn.

Verbeter je GPS-skills
De organisatie organiseerde al een aantal jaren een traditionele uitgepijlde toertocht. Maar dit jaar dus alleen maar een mtb-tocht op navigatie. Dit omdat een groot deel van de organisatie ook deelneemt aan Vrijthof – Vrijthof Bike Challenge. Daarom dacht de organisatie als goede training voor alle deelnemers en overige mountainbike liefhebbers een GPS tocht te organiseren. Natuurlijk om geld in te zamelen voor KWF, maar ook omdat het een ideale training is voor 20 april. Kilometers maken, leren navigeren en kijken hoe je er conditioneel voorstaat. Tevens is er de organisatie van overtuigd dat dit één van de mooiste mtb-tochten is die er in deze regio gehouden worden. Door de grote afstand hebben ze de mooiste stukken uit vele andere tochten aan elkaar kunnen plakken.

Inschrijven
Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt maar € 10,= en komt geheel ten goede aan Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge en dus aan het KWF.  Je kunt de prachtige GPS MOUNTAINBIKE TOCHT alleen fietsen na voorinschrijving. 

Inschrijven kan heel makkelijk. Ga naar de website www.dorpscafespoordonk.nl Hier vind u een beschrijving en link om in te schrijven. Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvang je via e-mail meer info. Het GPS bestand van de te fietsen route krijgt u in de week voor 24 maart ook per e-mail toegezonden.

Door zich in te schrijven en te betalen, verplicht u zichzelf om zich te houden aan de verkeersregels tijdens de route. De organisatie is ook niet verantwoordelijk voor eventuele calamiteiten.

Start en finish is bij Gasterij De Merode, Spoordonkseweg 89 in Spoordonk.
Starten is mogelijk tussen 08:00 en 09:00 uur.

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved