In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Dagverloop van de Wandel Challenge

Vertrek van De Karel

De trein vertrekt op vrijdag 22 april om 04.39 uur bij station Tilburg-Centraal. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent. De trein moet zich aan deze tijd houden en kan niet op laatkomers wachten. Er zullen begeleiders aanwezig zijn die tevens de aanwezigheid bijhouden. Mensen die zelf naar Maastricht rijden dienen om 5.45 uur aanwezig te zijn op het station in Maastricht.

Dag 1
De wandeltocht start om 6.00 uur vanaf station Maastricht. Er wordt een startlijst gemaakt die op 22 april door alle deelnemers getekend gaat worden. De route wordt 5 dagen vooraf beschikbaar gesteld en blijft nog even een verrassing. 

Om de 8-10 km is er een plek om te rusten en een toilet. Lunch nemen deelnemers zelf mee voor dag 1. 

De organisatie heeft een bus en bezemwagen beschikbaar gesteld tijdens beide wandeldagen. De bestuurders, Jeroen van Gemert en Bas Dirkx, zullen tijdens het wandelen ook blaren prikken en mensen naar hun overnachtingsplek brengen aan het einde van de dag.

Dag 2
Op dag 2 start iedereen zelf tussen 06.00 en 08.00 uur. Tip: start op tijd!
Carry is deze dag de bezemwagen en is tevens aanwezig bij de rustpost in Luyksgestel bij scouting St. Andries, op 19 km afstand vanaf Leopoldsburg.
Deze rustpost is vanaf 08.00 uur bemand en hier is eten en drinken beschikbaar.
Lunchtassen zijn beschikbaar gesteld door de organisatie, deze liggen klaar bij de rustpost.

Tip!
Neem om de 2 uur ongeveer pauze voor een beetje rust en om te eten en te drinken. 

Finish en afterparty met DJ's en live muziek
De aankomst van de wandelaars is vanuit de richting Esbeek. De finish is vanaf 12.00 uur operationeel. Je kunt finishen tot 21.00 uur.

Na de finish krijgt iedereen een pastagerecht aangeboden en er is een feest gepland op de Vrijthof tot middernacht. Nodig hier vooral ook je vrienden en bekenden voor uit!

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved