In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Webshop voor deelnemers is geopend! -UPDATE 2!-

29-01-2022

Op donderdag 27 januari heeft Bioracer alle deelnemers aangeschreven met een link naar hun persoonlijke webshop. In deze webshop kun je je gratis Challenge-shirt bestellen. Ook kun je dan direct andere Challenge kleding zoals jacks, broeken etc bijbestellen.

Mocht je deze mail niet ontvangen hebben? Stuur dan even een berichtje naar administratie@vrijthofvrijthof.nl.

Alle bestelde kleding wordt per deelnemer verpakt en zal kort voor de Challenge opgehaald kunnen worden op nader te bepalen data in Hilvarenbeek of anders bij de start van de Challenge in april.

Heeft jouw team een logo aangeleverd voor op het shirt? Dan wordt deze in de meeste gevallen niet weergegeven op de afbeeldingen in jouw webshop. Deze zullen echter wél op het shirt gedrukt zijn.

UPDATE
Momenteel zijn wij intensief met Bioracer in contact op deelnemers toch nog te voorzien van ontbrekende mails. De uiterlijke besteldatum zal verruimd  worden om iedereen te verzekeren dat ze hun shirt kunnen bestellen. Wanneer de mail opnieuw gestuurd is, geven we dat op deze pagina aan.

UPDATE 2
Op woensdag 1 februari zullen alle deelnemers die hebben gemeld dat ze geen mail hadden ontvangen van Bioracer opnieuw de link naar hun persoonlijke webshop ontvangen. Voor hen zal de webshop opnieuw geopend worden tot uiterlijk zondag 6 februari. Mocht je op donderdag nog geen mail hebben ontvangen, meld je dan via administratie@vrijthofvrijhthof.nl

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved