In actie voor KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge in actie voor het KWF

Bjorn van de Langenberg is er één van de buitencategorie

Via zijn maat Bram Tankink werd Bjorn van de Langenberg (39) op het spoor van de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge gezet. Als doorgewinterde kilometervreter (hij reed in 2016 mee bij de eerste editie van de Dutch Country Cross over 465 km ATB) legt hij de lat meteen hoger: hij wil de afstand op en neer gaan rijden.

Bjorn, die in het dagelijkse leven een bedrijf heeft dat evenementen organiseert die gelieerd zijn aan de sport (denk bv aan een wielercafé) heeft met kanker helaas ook de nodige ervaring. Mensen, vooral ook jongeren, in zijn omgeving maakte het aan den lijve mee en speciaal voor hen wil hij wat terug doen. Vanuit zijn woonplaats Boxtel vertrekt hij op vrijdag 19 april per fiets naar Maastricht, om er de volgende dag toch weer monter aan de start te staan. Hij sluit zelfs niet uit dat hij de afstand van Hilvarenbeek naar Boxtel aan het einde van zaterdag 20 april ook nog met de fiets aflegt.

Iedereen die Bjorn een hart onder de riem wil steken kan dat door hem te sponsoren: tot nu toe bleef zijn sponsorlijst leeg, maar dan kan zeker verandering in komen.

Wil je Bjorn sponsoren bij zijn Challenge? Klik dan hier.

De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

© Vrijthof-Vrijthof Bike challenge All rights reserved